om os

Om KBH Cykeltaxa


Godt at vide

Cykeltaxa KBH præsenterer

Københavns cykeltaxa præsenterer her nogle forskellige links til oplevelser og spændene sider/steder vi kender til i byen og her på nettet.

Du kan finde informationer om firmaer og folk der samarbejder med cykeltaxa kbh både kommercielt og som kunder.

Vi henviser også til mange andre spændene sider med events rundt om i byen, spille steder, klubber, museer, gallerier, turist attraktioner, seværdigheder, mad steder, wellness og mange flere, kig dig omkring på siden her og se om ikke der skulle være nogle links du vil finde interessante.

De fleste af stederne vil det være muligt at booke en tur med cykeltaxa kbh for at komme frem nemt sjovt og bekvemt, ring til os eller gå ind i top menuen under book eller tryk her.

Københavns Cykeltaxa siden 2007

Vores fokus

Vores vision er, at skabe glæde i Københavns gader, på en miljøvenlig måde.

København Cykeltaxa bruger en moderne cykeltaxa, også kaldet rickshaw.

Vores cykeltaxaer er komfortable, da vi gerne vil give vores kunder en så behagelig oplevelse som muligt. Derfor kan du altid regne med en god og behagelig tur i vores cykeltaxer.

Hos os kan du selv tage drikkevarer og picnic kurv med, eller vælge at gøre brug af en af vores tur-pakker som du kan se mere om under fanen “Events”.
Vi laver nemlig events til blandt andet konfirmationer, bryllupper, polterabends, firmature og meget mere. Vi kan helt sikkert også lave en rigtig god pakke til jer.

Book nu på tlf: (+45) 26 18 58 00 eller skriv en mail på: info@kbhcykeltaxa.dk

kbh cyikeltaxa