Velkommen til min nyheds blog om kbh cykeltaxa.

Her vil jeg dele nogle sjove og spændene oplevelser fra københavn

Set og oplevet fra min rickshaw aka byens mest komfortable cykeltaxa.

om kbh cykeltaxa er stedet hvor jeg fremover vil vise og fortælle lidt om sjove og anderledes oplevelser set fra min rickshaw, jeg vil vise billeder og video post her på siden med ting fra livet som chauffør af en cykeltaxa i københavn

jeg er igang med en kraftig opdatering af hele web siden og vil derfor først begynde mine blog opslag og video post her om et kort stykke tid men vil i mellem tiden tage billeder og lave video opslag klar som kan komme op på siden så hurtigt som muligt (snart).

jeg må sige at jeg oplever en del når jeg kommer rundt i københavn og det er sjældent kedeligt
Dog til tider også lidt trist men heldigvis er der flest af de gode og sjove oplevelser og dem vil jeg dele nogle af med dig her på siden snarrest.
Jeg håber du kigger forbi igen næste gang du skal bruge en cykeltaxa eller vil se og høre om nogle af de mange anderledes sjove oplevelser jeg får set fra en cykeltaxa i københavn.

Tilbage til forsiden.